Telefontartók

4termék 14
Tökéletes utazáshoz

A tartó rendkívül hasznos, ha autóval utazik, és lehetővé teszi a telefon folyamatos megfigyelését - ez különösen hasznos lesz a navigáció használatakor. A tartó megfelelő felszerelésével úgy tekinthetünk a telefonra, hogy nem vesszük le teljesen a tekintetet az útról, ami lehetővé teszi a navigáció biztonságosabb és körültekintőbb használatát.
1 990 Ft
Kiváló minőségű anyagokból készült autós telefontartó, amelyet az autó szellőzőrácsára lehet felszerelni. A tartó beépített nagyon erős mágnessel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan vegye el és tegye le a telefont. A felhasznált szerkezet lehetővé teszi a fogantyú 360 fokos elforgatását.

Beépített mágnes

A készlet két fémlemezt tartalmaz - kerek és téglalap alakú. Csak egyet kell ragasztania a tokhoz vagy magához a telefonhoz, hogy a mágneses t...
1 990 Ft
Kiváló minőségű anyagokból készült autós telefontartó, amelyet az autó szellőzőrácsára lehet felszerelni. A tartó beépített nagyon erős mágnessel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a telefont nagyon gyorsan vegye el és tegye le. A fogantyú egyedi és modern kialakítása tökéletesen illeszkedik minden autó belsejébe .

Beépített mágnes

A szett kerek fémlemezt tartalmaz.
1 990 Ft
A BLOW univerzális telefontartó lehetővé teszi a hordozható eszközök biztonságos használatát vezetés közben. A termék vonzó kialakítású, és lehetővé teszi a készülék kényelmes szögbeállítását.
2 290 Ft
Nem vásárolható!