Menetrögzítő kamerák

4termék 14
A BLUETEC ACTION1000 sport kamerát nemcsak nagy teljesítményű sportolóknak, hanem amatőröknek és sofőröknek is tervezték (lehetőség van kamera beépítésére az autóba). Tökéletes síeléshez, kerékpározáshoz, robogáshoz, gördeszkázáshoz vagy túrázáshoz, és a mellékelt vízálló tok lehetővé teszi a webkamera használatát a vízi sportok idején is.

Kiváló felvételi minőség

Rögzítse kalandjainak legjobb pillanatait HD minőségben a BLUETEC webkamerával! Film...
5 990 Ft
Nem vásárolható!
A Pro4U Blow videofelvevő az egyik legjobb ilyen típusú videokamera a piacon. Nem csak nagy teljesítményű sportolóknak, hanem amatőröknek és sofőröknek is szánják (autóba is lehet kamerát telepíteni). Tökéletes síeléshez, kerékpározáshoz, robogáshoz, gördeszkázáshoz, görkorcsolyázáshoz vagy túrázáshoz. A mellékelt vízálló tok lehetővé teszi a webkamera használatát vízi sportokhoz is. A Pro4U webkameraként is használható - tökéletes lesz videokonferenciákhoz vagy barátokkal való beszélgetéshez...
29 990 Ft
Nem vásárolható!
A Blow Blackbox F480 kétirányú videofelvevője tökéletes eszköz azok számára, akik értékelik a kiváló képminőséget, a megfizethető árat és a megbízhatóságot. A készlet tartalmaz egy ergonomikus szélvédő -rögzítő konzolt, amely biztosítja a tapadást a nehéz manőverek vagy üregek esetén az úton.
Kiváló minőség alacsony áron

12 990 Ft
Nem vásárolható!
A Bluetec Blackbox F270 videofelvevő ideális eszköz azok számára, akik értékelik a kiváló képminőséget, a megfizethető árat és a megbízhatóságot. A készlet tartalmaz egy ergonomikus szélvédő -rögzítő konzolt, amely tapadást biztosít még nehéz manőverek vagy üregek esetén is. Beépített 32 GB-os Micro SD kártya-foglalattal és rögzítési hurok funkcióval is rendelkezik.

5 990 Ft
Nem vásárolható!