Autó antennák

11termék 111
Az antennát AM / FM rádiójel vételére tervezték, RAW antennacsatlakozóval (Raku I) ellátott autókhoz. Phantom jelvevő erősítővel felszerelve. Az antennát az antennakábel táplálja. Fiat autó modellekhez tervezve.

5 490 Ft
Utazások nélkülözhetetlen kelléke az autórádió, amely rádióhullámok vételére csak jó antennaszár esetén képes. Ennek a nagyteljesítményű, mégis kisméretű antennának a segítségével tökéletes minőségben foghajta be kedvenc rádiócsatornáit.

Figyelem! A termék telepítéséhez meglévő antennacsonk szükséges.

Csavaros, spirál kivitel
Legtöbb autótípushoz megfelel
Kompakt
Fekete színben
1 290 Ft
Az antennát AM / FM rádiójel vételére tervezték, FAKRA antennacsatlakozóval ellátott autókhoz. Phantom jelvevő erősítővel felszerelve. Az antennát az antennakábel táplálja. Fiat autó modellekhez tervezve.

5 490 Ft
Tegye egyedivé autóját, és cserélje le régi és hagyományos antennáját könnyedén erre a modern cápauszony antennára.

Az autós rádiókhoz nélkülözhetetlen egy jól működő tető antenna. Ez a kis kompakt készülék igazán könnyen felszerelhető, mert illeszkedik az autó tető szerkezetére, szinte minden típusnál.
3 990 Ft
Nem vásárolható!
Az antennát AM / FM rádiójel vételére tervezték, RAKU II antennacsatlakozóval ellátott autókhoz. Phantom jelvevő erősítővel felszerelve. Az antennát az antennakábel táplálja. Toyota Corolla autó modellekhez tervezve.

Műszaki adatok:

Működési frekvencia: 520 - 1710 KHz, 87 - 108 MHz
Erősítő erősítése: AM 15 +/- 1 dB, FM 12 +/- 1 dB
Kimeneti impedancia: 75 Ohm
Kábelhossz: 100cm
A rögzítő furat átmérője: 15 mm
Az uszony magassága: 45 mm
5 490 Ft
Nem vásárolható!
Nagy teljesítményű autóantenna, BLOW CB760M. A modern konstrukciós megoldások, az érdekes tervezés és a kiváló teljesítmény az előnye ennek a járművezetők által gyakran választott terméknek. Az alapban lévő erős mágnes biztosítja a munka stabilitását és biztonságát vezetés közben.
5 990 Ft
Nem vásárolható!